miercuri, 20 ianuarie 2010

Pangasius pane

ai nevoie de:
9 bucati pangasius
1 ou
1 cana de bere
faina alba
sare, piper alb si condimente pentru peste
ulei pentru prajit

preparare:
bucatile de pangasius le taiem cam cat o jumatate de palma si le codimentam:

















pentru sos ai nevoie de 1 ou, 1 cana de bere si faina (pana devine ca un aluat pt clatite mai gros, sare si piper alb. se bate oul, se adauga berea si se amesteca si se pune faina treptat.

















bucatile de pangasius se dau prin sos si se pun la prajit. cand sunt gata se scot pe servetele de hartie sa li se ia din ulei. se servesc caldute cu cartofei prajiti... sau orice altceva merge ca si garnitura.
Related Posts with Thumbnails

Despre mine

Fotografia mea
Optimista... Fericita ca-s iubita! Astept insa pe cineva anume... Poate anul acesta? Sper.