marți, 15 septembrie 2009

Legume cu carne




ai nevoie de:
4 ardei grasi mari taiati in sferturi
6 cartofi taiati cubulete mari
3 cepe de marime mijlocie taiate in jumatati
4 rosii taiate in sferturi
1 morcov taiat cuburi mari
sare, piper si alte condimente
100 ml ulei masline pentru prajit
300 ml supa de carne
6 bucati de carne de pui

preparare:
Intr-o olita pui bucatile de carne in apa cu sare la fiert. Spumezi, le mai lasi 10 minute si apoi le scoti pe o farfurie. Zeama in care a fiert carnea o pastrezi. Intr-un vas termorezistent pui toate legumele de mai sus. Condimentezi cu tot ce preferi, torni uleiul si jumatate din cantitatea de supa. Bagi la cuptor si amesteci o singura data, dupa 30 de minute, cand adaugi si bucatiele de carne peste legume. Lasi la cuptor pana este gata, dar eviti sa mesteci foarte mult. Stropesti cu putina zeama din cand in cand.
Se serveste fierbinte cu ardei umpluti cu varza si morcov la otet.
Related Posts with Thumbnails

Despre mine

Fotografia mea
Optimista... Fericita ca-s iubita! Astept insa pe cineva anume... Poate anul acesta? Sper.