Este foarte usor de facut si nici nu a fost foarte costisitor ca si cheltuieli pentru ingredientele necesare.
Am pregatit pentru blat:
- 300 gr biscuiti sfarmati (eu am folosit aparatul si au iesit foarte maruntiti, mai buni ar fi insa sfarmati in bucatele marisoare)
- 200 gr unt/margarina topit/a
- 2 linguri de zahar (am vrut brun dar cum nu mai aveam, am folosit din cel alb)
Am amestecat bine toate de mai sus si arata cam asa:
In forma de tarta, am intins aluatul presandu-l si am dat la rece in frigider cam o jumatate de ora.
Pentru umplut am pregatit si:
- 5 banane mari, pe care le-am taiat felii subtirele si le-am asezat peste blatul de biscuiti
- 2 pliculete de spuma pentru prajituri cu gust de frisca, batute cu 300 ml de lapte rece
Am intins un strat de felii de babana peste blatul de biscuiti:
Apoi am asezat un strat din spuma de prajituri si inca un strat de felii de banana peste:
La toate acestea, am intins cu grija inca un strat de spuma pentru prajituri, am ornat cu putina ciocolata neagra si cateva jeleuri. Nu a iesit cine stie ce la aspect, dar e super buna la gust.
Data viitoare voi incerca cu biscuiti sfarmati in bucatele marisoare, posibil sa fie si mai bun asa.
Finalul:
Acesta a fost tortuletul pentru astazi la colegele de la serviciu.
Pentru maine urmeaza altceva… Voi vedea eu ce! :)
arata chiar ff bine....cred ca e si bun la gust. cat tb sa stea apoi la rece? sau nu trebuie?
RăspundețiȘtergereeu am lasat peste noapte, dar in 2 sau 3 ore e numai bun de papat.
RăspundețiȘtergere