E ceva timp de cand nu am mai postat nimic de-ale gurii pe acest blog. Pacat, as zice eu... ce bine, ar zice unii... Mi s-a transmis mai de mult printr-un mesaj scris ca eu adaug masline la multe retete postate aici. Primul impuls a fost sa ii raspund: "ce iti pasa tie?... gatesc cum imi place si ce imi place... nu iti convine, fugi la bucatarie si fa cum te taie capul, eu nu ma bag in oalele tale"... Dar in final am ales sa nu ii raspund nicidecum.
Cum spuneam, din lipsa de timp, nu am mai scris nimic din ce pregatesc uneori de mancare, desi poze fac mai mereu cu gandul ca in week-end-uri sa postez ceva ceva... Pana acum insa nu am reusit deloc sa ma execut.
Dar...
Marti seara, pentru ca am ajuns tarziu de la serviciu, a trebuit sa pregatesc rapid cina. Si m-am oprit la niste pulpe de pui cu morcov, sos de bulion si garnitura de orez simplu.
Am separat copanelele de partea pulpa superioara si le-am pus in ulei incins sa le scot sangele. Dupa ceva timp, nu mult, am pus jumatate de pahar de apa calduta si am sfaramat un cubulet knor cu gaina. Le-am lasat pana s-a involburat rau ap'soara toata. Cei doi morcovi i-am taiat felii feliute si le-am trimis la gaseala cu pulpele.
Cand au fost bine fierte toate cele, am adaugat si sos de bulion desfacut nitel cu apa fierbinte, condimentele mele preferate si... cam asta a fost tot.
Separat am pregatit repede - cam 15 minute - si niste orez.
Am servit alaturi de niste ardei copti... un deliciu!
Cum spuneam, din lipsa de timp, nu am mai scris nimic din ce pregatesc uneori de mancare, desi poze fac mai mereu cu gandul ca in week-end-uri sa postez ceva ceva... Pana acum insa nu am reusit deloc sa ma execut.
Dar...
Marti seara, pentru ca am ajuns tarziu de la serviciu, a trebuit sa pregatesc rapid cina. Si m-am oprit la niste pulpe de pui cu morcov, sos de bulion si garnitura de orez simplu.
Am separat copanelele de partea pulpa superioara si le-am pus in ulei incins sa le scot sangele. Dupa ceva timp, nu mult, am pus jumatate de pahar de apa calduta si am sfaramat un cubulet knor cu gaina. Le-am lasat pana s-a involburat rau ap'soara toata. Cei doi morcovi i-am taiat felii feliute si le-am trimis la gaseala cu pulpele.
Cand au fost bine fierte toate cele, am adaugat si sos de bulion desfacut nitel cu apa fierbinte, condimentele mele preferate si... cam asta a fost tot.
Separat am pregatit repede - cam 15 minute - si niste orez.
Am servit alaturi de niste ardei copti... un deliciu!
Buna ziua.
RăspundețiȘtergereTare apetisante pozele astea!:)
Va scriem aici, pentru ca nu gasim un formular de contact.
Avem o rugaminte: daca se poate, sa modificati linkul in blogroll, ne-am mutat pe http://infertilitate.com
Va multumim mult si va uram ...multa sanatate!
Anca, SOS Infertilitatea