joi, 4 iunie 2009
Chiftele cu piure de cartofi
chiftele:
1 kg de carne tocata de vitel
1/4 paine inmuiata in apa rece si stoarsa bine.
2 cepe
3-4 catei de usturoi
1 ou
marar si patrunjel
piper, sare
carnea tocata, painea, ceapa si usturoiul se dau prin masina de tocat.
se amesteca totul bine. se fac chiftelele, se dau prin faina si se pun in ulei incins la prajit.
piure:
1 kg de cartofi fierti bine.
se bate cu mixerul pana se sfarma bine cartofii. se adauga 3 linguri de margarina/unt, o ceasca lapte fierbinte, 3 catei de usturoi pisati, sare.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Despre mine
- Alma Gi
- Optimista... Fericita ca-s iubita! Astept insa pe cineva anume... Poate anul acesta? Sper.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu