duminică, 24 mai 2009

Muschi de porc umplut, in crusta

ai nevoie de:
400g muschi file de porc
400g aluat foietaj congelat
2 ardei grasi rosii si o ceapa
150g fasole verde congelata (eu am folosit amestec mazare cu morcov)
200g cascaval
1/2 legatura patrunjel
4 linguri ulei de masline
un ou
sare, piper, alte condimente pentru gust.

mod de preparare:


1) intr-o tigaie cu 3 linguri de ulei, calesti ceapa, apoi adaugi ardeii si mai lasi 5 min pe foc. dai la o parte, lasi sa se raceasca, adaugi 1/2 din cascavalul ras, sare, piper si omogenizezi amestecul.




2) mazarea si morcovul, fierte, se calesc intr-o lingura de ulei in tigaie. se amesteca cu patrunjelul tocat marunt, cascavalul ras ramas, sare si piper dupa gust.




3) tai muschiul in 2 bucati, apoi desfaci fiecare bucata in lungime si o deschizi ca pe o carte. le bati bine cu ciocanul de snitele si presari condimente. asezi o bucata de muschi...




4) apoi vii cu amestecul cu mazare deasupra....







5) al doilea muschi... tot condimentat...








6) compozitia cu ardei si ceapa...








7) imbraci apoi totul cu foietajul deja pregatit. ungi cu ou peste si pui la cuptor 30 minute, dupa care scoti tava si o acoperi cu o folie de aluminiu si o lasi iarasi la cuptor pt inca 40-50 min.


si gataaaa... pofta buna...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails

Despre mine

Fotografia mea
Optimista... Fericita ca-s iubita! Astept insa pe cineva anume... Poate anul acesta? Sper.