miercuri, 5 august 2009
Compot de piersici
ai nevoie de:
3 kg de piersici = 8 borcane
2 1/2 linguri de zahar / borcan
1 varf de lingurita de zahar vanilinat / borcan
apa
preparare:
Spala bine piersicile de puf, le scoti samburii, le tai fie in jumatati, fie in sferturi - dupa preferinta.
Asezi bucatile de piersici in borcane, pui zaharul si zaharul vanilinat, umpli borcanele cu apa si infiletezi bine capacele.
Pune borcanele in oala cu apa rece, pe un prosop si lasi la foc mic pana incepe sa fiarba apa. Din acel moment mai lasi pe foc inca o ora. Scoti borcanele si le impaturesti bine pentru 24 de ore. Apoi, la camara cu ele...
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Despre mine
- Alma Gi
- Optimista... Fericita ca-s iubita! Astept insa pe cineva anume... Poate anul acesta? Sper.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu