sâmbătă, 27 iunie 2009
Salata de ardei copti
5, 6 ardei grasi
100 gr masline fara samburi
1 ceapa taiata pestisor
2 cabanosi taiati feliute subtiri
sare
ulei
otet
Ardeii se coc pe tava la foc potrivit. Se dau apoi deoparte intr-un vas acoperit si se presara sare peste ei. Intr-un castron se pun maslinele, ceapa si cabanosul. Dupa ce au fost curatati de coaja, ardeii se rup de pe cotor si se desfac in fasii late de un cm. Se adauga peste celelalte ingrediente. Se sareaza dupa gust. La fel, ulei si otet, se pune dupa gustul fiecaruia.
ps. eu am pus masline verzi... dar e mai bun cu masline negre.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Despre mine
- Alma Gi
- Optimista... Fericita ca-s iubita! Astept insa pe cineva anume... Poate anul acesta? Sper.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu