luni, 27 iulie 2009

Foietaj umplut


ai nevoie de:
4 felii de branza
4 felii de foietaj
4 felii de salam sau parizer sau orice preferati
2 felii de paine cu miezul taiat
2 oua
cateva masline
1 rosie

preparare:
Intr-un vas pentru cuptor asezi feliile de foietaj, feliile de parizer, feliile de branza, cate o feliuta de rosie si o maslina. Dai la cuptor pana e bine facut foietajul.
Intr-o tigaie pui putin ulei la incins. Asezi feliile de paine si le prajesti un pic pe o parte. Le intorci si dai drumul la cate un ou in mijlocul fiecarei felii.
Servesti cu rosii.

Salata de paste cu maioneza

aveti nevoie de:
200 gr paste spirala fierte
100 gr de parizer de pui taiat cubulete
albusul ramas de la oul fiert pentru maioneza taiat cubulete
4 linguri smantana
3 linguri de maioneza
1 ceapa taiata pestisori
sare si piper
otet
cateva masline

preparare:
Pastele fierte si date prin apa rece le asezi intr-un castron. Adaugi parizerul, ceapa si albusul fiert, sarea si piperul. Stropesti cu o lingura de otet. Pui si jumatate din maioneza si smantana dupa care amesteci bine. Asezi totul pe un platou si acopi cu restul de maioneza cu smantana si ornezi cu cateva masline.






















Related Posts with Thumbnails

Despre mine

Fotografia mea
Optimista... Fericita ca-s iubita! Astept insa pe cineva anume... Poate anul acesta? Sper.