3 kg de castraveti
1 l otet
2 l apa
marar cu floare
telina frunze
5-6 foi de dafin
3 linguri de sare
1 lingura de zahar
piper boabe
1 morcov taiat felii subtiri
hrean
cimbru
Castravetii se aseaza in picioare intr-un borcan sau
se taie felii de 5mm si se pun taiati in borcane...
Adaugam si morcovul si hreanul taiat fasii pe lung.
Intr-o oala punem la fiert 1 l otet si 2 l apa cu sare, zahar,
frunzele de telina, dafinul, piperul boabe si cimbrul.
Se lasa sa dea in clocot apoi se opreste focul si se lasa un
timp la racit sa aiba timp aromele sa se amestece...
Borcanul se aseaza pe un obiect din inox si se toarna
lichidul pana la gura lui.
La sfarsit, floarea de marar se aseaza in gura borcanul.
Se acopera imediat si se pastreaza intr-un loc racoros.
miercuri, 1 iulie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Despre mine
- Alma Gi
- Optimista... Fericita ca-s iubita! Astept insa pe cineva anume... Poate anul acesta? Sper.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu