vineri, 20 noiembrie 2009
Cartofi cu branza si busuioc
ai nevoie de:
1 kg cartofi taiati cuburi mari
2 felii de telemea de vaci (sarata)
1/2 lingurita de busuioc uscat
sare si piper alb
se serveste alaturi de:
ceva acritura sau sos de usturoi
carne de pui la gratar condimentata cu sare si rozmarin
preparare:
Pui cartofii taiati cuburi la fiert cu sare dupa gust. Cand sunt fierti fara sa se sfarme, ii scoti cu strecuratoarea intr-un vas termorezistent. Razi peste ei branzica pe gaurile mici ale razatoarei... Condimentezi cu piperul alb si busuiocul. Amesteci usor si gata....
Ii servesti fierbinti alaturi de carne la gratar si sos de ustuori / acritura...
Abonați-vă la:
Postări (Atom)
Despre mine
- Alma Gi
- Optimista... Fericita ca-s iubita! Astept insa pe cineva anume... Poate anul acesta? Sper.