sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Arici din ficat de pasare





ai nevoie de:
1 kg ficat de pasare
sare si piper
2oo gr cascaval
1 lingura unt
marar
2 catei de usturoi

preparare:
Ficatul se pune la fiert. Dupa ce e fiert bine, se paseaza si se amesteca cu untul, sarea, piperul, mararul si usturoiul. Se da forma de arici... din masline i se fac ochii si boticul. Cascavalul se taie betigase subtiri si acestea se infing in forma din ficat ca si niste ace. Se aseaza pe un platou cu frunze de salata verde.

3 comentarii:

  1. Ce frumso e. Nici nu-mi vine sa-l mananc. Asa simpatic e.

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc. data viitoare vreau sa fac mama, tata si puii...

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails

Despre mine

Fotografia mea
Optimista... Fericita ca-s iubita! Astept insa pe cineva anume... Poate anul acesta? Sper.