luni, 27 iulie 2009
Foietaj umplut
ai nevoie de:
4 felii de branza
4 felii de foietaj
4 felii de salam sau parizer sau orice preferati
2 felii de paine cu miezul taiat
2 oua
cateva masline
1 rosie
preparare:
Intr-un vas pentru cuptor asezi feliile de foietaj, feliile de parizer, feliile de branza, cate o feliuta de rosie si o maslina. Dai la cuptor pana e bine facut foietajul.
Intr-o tigaie pui putin ulei la incins. Asezi feliile de paine si le prajesti un pic pe o parte. Le intorci si dai drumul la cate un ou in mijlocul fiecarei felii.
Servesti cu rosii.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Despre mine
- Alma Gi
- Optimista... Fericita ca-s iubita! Astept insa pe cineva anume... Poate anul acesta? Sper.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu