marți, 8 septembrie 2009
Cartofi copti la gratar
aveti nevoie de:
6 cartofi de marime potrivita. (daca sunt prea mari se taie in 2)
10 bucati carnaciori proaspeti
sos de usturoi cu telina
sare, piper
putin cimbru
preparare:
Cartofii se curata de coaja si se pun pe gratarul de aragaz, pana capata o usoara culoare aurie si sunt copti.
Se frig tot pe gratar si carnaciorii.
Se servesc impreuna, fierbinti cu sos de usturoi si telina.
Eu am pus si o lingura de mustar langa carnaciori.
Si o bere rece alaturi.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Despre mine
- Alma Gi
- Optimista... Fericita ca-s iubita! Astept insa pe cineva anume... Poate anul acesta? Sper.
Eu am reusit sa fac aceasta reteta cu un cuptor minunat ce il detin. Ideea de baza este ca gateste de la interior catre exterior datorita fluxului de aer. De la www.cudetoate.ro am luat. Cartofii ies crocanti la exterior si facuti in interior
RăspundețiȘtergere