vineri, 15 mai 2009

MIEL CU LEGUME LA CUPTOR


Legume:
1/2 kg cartofi - taiati pe lung in jumate
3 morcovi - taiati oblig cam la 2 cm
2 linguri mazare
1 lingura pastai
3 cepe - taiate in 4
1/4 telina - taiata cuburi de 2 cm
1/4 sfecla rosie - taia cuburi mari de 2 cm
1/2 praz - taiat rondele mari
1 ardei gras rosu - taiat cuburi mari
1 ardei gras verde - taiat cuburi mari
2 rosii taiate cuburi mari
sare
piper
alte condimente
toate se amesteca bine cu ulei de masline si se pregatesc pentru cuptor.
patrunjel - la final.

Costite de miel:
dupa ce au fost tinute in apa rece cu otet (pentru a isi mai pierde din miros), sunt date in cateva clocote cu mirodenii peste (usturoi pisat, piper, oregano, sare, chimen maruntit). se scurg de apa si se adauga peste legume intr-un vas termorezistent.

se face un amestec de 1 pahar vin alb si 2 apa. se toarna cate putin in tava din cand in cand pana este gata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails

Despre mine

Fotografia mea
Optimista... Fericita ca-s iubita! Astept insa pe cineva anume... Poate anul acesta? Sper.