aveti nevoie de:
200 gr paste spirala fierte
100 gr de parizer de pui taiat cubulete
albusul ramas de la oul fiert pentru maioneza taiat cubulete
4 linguri smantana
3 linguri de maioneza
1 ceapa taiata pestisori
sare si piper
otet
cateva masline
preparare:
Pastele fierte si date prin apa rece le asezi intr-un castron. Adaugi parizerul, ceapa si albusul fiert, sarea si piperul. Stropesti cu o lingura de otet. Pui si jumatate din maioneza si smantana dupa care amesteci bine. Asezi totul pe un platou si acopi cu restul de maioneza cu smantana si ornezi cu cateva masline.
luni, 27 iulie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Despre mine
- Alma Gi
- Optimista... Fericita ca-s iubita! Astept insa pe cineva anume... Poate anul acesta? Sper.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu