marți, 2 februarie 2010

Salata de orez cu piept de pui


ai nevoie de:
1 cana orez cu bob lung
2 linguri de mazare
2 linguri de morcov cubulete
2 linguri de masline
1 ceapa
1 piept de pui
2 linguri ulei
1 lingura otet sau zeama de lamaie
sare, piper alb si alte condimente dupa preferinte

preparare:
Pieptul de pui se pune la fiert cu sare, se spumuieste si se adauga mazarea si morcovul, iar cand sunt gata se strecoara si se lasa la racit. Supa o pastram pentru orez. Intr-o craticioara se prepara orezul simplu dupa preferinte. Ideal este sa se desfaca bob de bob, adica sa nu fie lipicios.
Cand este gata si orezul se lasa la racit.
Intr-un castron se pune pieptul de pui taiat bucatele micute, mazarea cu morcovul, orezul, maslinele taiate felii marunte si ceapa taiata pestisor. Se condimenteaza dupa preferinte, se stropeste cu putin ulei si otet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

A apărut o eroare în acest obiect gadget
Related Posts with Thumbnails
A apărut o eroare în acest obiect gadget

Despre mine

Fotografia mea
Optimista... Fericita ca-s iubita! Astept insa pe cineva anume... Poate anul acesta? Sper.