sâmbătă, 27 iunie 2009

Ciorba de perisoare






1 ceapa tocata
1 ardei gras taiat cubulete
zarzavat pentru ciorbe
sare si ce alte condimente mai doreste fiecare.
1 lingura otet.

pentru perisoare:
1/2 kg carne tocata amestec sau vita
1 lingura de orez
1 ceapa tocata
1 ou
1 lingura faina
marar si patrunjel
sare

Intr-o oala de 3.5 litri se pun la fiert ceapa, ardeii si zarzavatul. Perisoarele:
Imediat, intr-un castron se pun carnea tocata, ceapa, orezul, faina, oul, mararul, patrunjelul si sarea. Acestea se amesteca bine impreuna. Se ia apoi cu mainile ude compozitie cam cat o nuca si se fac bilute. Cand sunt gata, se pun in oala in care fierbe zarzavatul.
Se lasa sa fiarba 40 minute. cand este aproape gata se pune o lingura de bulion, o lingura de otet sau sare de lamaie si se sareaza dupa gust. Se serveste cu smantana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

A apărut o eroare în acest obiect gadget
Related Posts with Thumbnails
A apărut o eroare în acest obiect gadget

Despre mine

Fotografia mea
Optimista... Fericita ca-s iubita! Astept insa pe cineva anume... Poate anul acesta? Sper.