marți, 8 septembrie 2009
Cartofi copti la gratar
aveti nevoie de:
6 cartofi de marime potrivita. (daca sunt prea mari se taie in 2)
10 bucati carnaciori proaspeti
sos de usturoi cu telina
sare, piper
putin cimbru
preparare:
Cartofii se curata de coaja si se pun pe gratarul de aragaz, pana capata o usoara culoare aurie si sunt copti.
Se frig tot pe gratar si carnaciorii.
Se servesc impreuna, fierbinti cu sos de usturoi si telina.
Eu am pus si o lingura de mustar langa carnaciori.
Si o bere rece alaturi.
Macrou cu mamaliguta
aveti nevoie de:
3 bucati de macrou taiat felii
3 linguri de orez
3 linguri de amestec legume
sare, piper si alte condimente
preparare:
Macroul dupa ce a fost dat la sare, se prajeste in ulei incins si se scoate pe servetele pentru a i se absorbi din ulei.
Orezul se fierbe in apa cu sare si putin piper alb.
Legumele se dau la prajit si ele si la fel ca si la macrou, se scot pe servetele de bucatarie.
Se face si un pui de mamaliga.
Peste macrou stropesti cu 2-3 picaturi de sos de soia.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)
Despre mine
- Alma Gi
- Optimista... Fericita ca-s iubita! Astept insa pe cineva anume... Poate anul acesta? Sper.