marți, 8 septembrie 2009

Cartofi copti la gratar



aveti nevoie de:
6 cartofi de marime potrivita. (daca sunt prea mari se taie in 2)
10 bucati carnaciori proaspeti
sos de usturoi cu telina
sare, piper
putin cimbru

preparare:
Cartofii se curata de coaja si se pun pe gratarul de aragaz, pana capata o usoara culoare aurie si sunt copti.
Se frig tot pe gratar si carnaciorii.
Se servesc impreuna, fierbinti cu sos de usturoi si telina.
Eu am pus si o lingura de mustar langa carnaciori.
Si o bere rece alaturi.

Macrou cu mamaliguta


aveti nevoie de:
3 bucati de macrou taiat felii
3 linguri de orez
3 linguri de amestec legume
sare, piper si alte condimente

preparare:
Macroul dupa ce a fost dat la sare, se prajeste in ulei incins si se scoate pe servetele pentru a i se absorbi din ulei.
Orezul se fierbe in apa cu sare si putin piper alb.
Legumele se dau la prajit si ele si la fel ca si la macrou, se scot pe servetele de bucatarie.
Se face si un pui de mamaliga.
Peste macrou stropesti cu 2-3 picaturi de sos de soia.
A apărut o eroare în acest obiect gadget
Related Posts with Thumbnails
A apărut o eroare în acest obiect gadget

Despre mine

Fotografia mea
Optimista... Fericita ca-s iubita! Astept insa pe cineva anume... Poate anul acesta? Sper.